Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Wij bewaren geen persoonlijke gegevens. Meer informatie.

In België / Perslucht, van Atlas Copco natuurlijk !

Perslucht, van Atlas Copco natuurlijk !

Atlas Copco is een wereldleider in het leveren van industriële oplossingen, die uw productiviteit maximaliseren.

Atlas Copco levert en onderhoudt in België compressoren, blowers en stroomgroepen,  aannemersuitrustingen, machines voor de afbraak en voor steengroeven, industrieel gereedschap en assemblagesystemen.
  
Eén op de drie compressoren die wereldwijd worden verkocht is van Atlas Copco! De productontwikkeling en assemblage vindt voornamelijk plaats in België. Onze vooruitstrevende research en productontwikkeling verzekeren u altijd van de beste oplossing.

Een ruime selectie van deze producten is ook in huur beschikbaar.

In de persluchtbranche biedt Atlas Copco u de grootste en best georganiseerde serviceorganisatie. Onze 80 technici zorgen voor de bedrijfszekerheid van uw persluchtsystemen.

Het aanbod aan diensten voor de optimalisatie en een sterk verbeterde productiviteit biedt dé oplossing om uw energiefactuur drastisch te verlagen.

Een andere belangrijke factor om voor Atlas Copco te kiezen is de consistentie in onze leveringen en onze kwaliteit.

Ook milieu, ergonomie en veiligheid zijn voor ons belangrijke zaken. Niet voor niets zijn we zowel ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, VCA* als PED volgens 97/23/EG gecertificeerd.