Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Wij bewaren geen persoonlijke gegevens. Meer informatie.

De Atlas Copco-groep / Duurzaamheid / Duurzaamheid is geïntegreerd in elk aspect

Duurzaamheid is geïntegreerd in elk aspect


Atlas Copco streeft ernaar een maatschappelijk verantwoordelijke onderneming te zijn in alle markten waar zij actief is, door het vinden van synergieën tussen economische groei, zorg voor het milieu en een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Duurzaamheid vormt de kern van de innovatieve producten van Atlas Copco, en de trots van onze werknemers op de waarden van de groep is de motor daarvan.

Atlas Copco streeft ernaar First in Mind—First in Choice® te worden en te blijven voor al zijn stakeholders. Deze visie is ook de drijvende kracht achter de strategie van de Groep met als doel het tot stand brengen van meerwaarden voor de klanten, de aandeelhouders en de werknemers in een omgeving met steeds sterker krimpende middelen.

De Groep beschouwt duurzaamheid als een kans om productinnovatie te stimuleren, kosten te verlagen, risico's te beperken en kansen op strategische groei voor de lange termijn te creëren.

Leer meer over hoe Atlas Copco werkt met duurzame productiviteit, of ga naar de speciale website Bedrijfsverantwoordelijkheid* van Atlas Copco voor meer informatie.