Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Wij bewaren geen persoonlijke gegevens. Meer informatie.

Services / Stationaire compressoren / Total Customer Care

Total Customer Care

Uw uiteindelijke doelstelling, een maximale beschikbaarheid van onze machines en apparatuur tegen minimale totale bedrijfskosten, heeft voor iedereen bij Atlas Copco de hoogste prioriteit. Om dit te bereiken gaan wij uit van interactie, een langdurige relatie met onze klanten, betrokkenheid bij hun bedrijfsprocessen en inzicht in hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Onze organisatie en onze technici zetten zich in voor een maximale operationele beschikbaarheid en efficiëntie van uw persluchtnet.

Wij streven naar Total Customer Care op ieder niveau van onze service-activiteiten voor u; van het leveren van standaard originele onderdelen tot het maken van onderhoudsplannen op maat, bewaking op afstand en optimalisatie van prestaties.
Wij zouden graag zien dat u Atlas Copco beschouwt als een echte performance partner die kan bijdragen aan het verhogen van de productiviteit van uw bedrijfsprocessen.
De beste manier om uw belangen te bevorderen, is optimale zorg te besteden aan uw apparatuur.