Originele onderdelen - Atlas Copco België

Services / Stationaire compressoren / Originele onderdelen

Originele onderdelen

Omdat originele onderdelen van Atlas Copco vervaardigd zijn volgens dezelfde kwaliteitsnormen als uw compressor, kunt u erop rekenen dat uw productiviteit, ook na onderhoud aan uw compressor, op hetzelfde hoge niveau blijft.

De voordelen van het gebruik van originele onderdelen van Atlas Copco

 1. Langere levensduur
  Door uw apparatuur regelmatig te onderhouden met originele reserveonderdelen, kunt u er zeker van zijn dat uw installatie langer meegaat. Wij garanderen dat elk nieuw onderdeel dezelfde uitstekende eigenschappen heeft als het onderdeel dat wordt vervangen.

 2. Hoogste kwaliteit
  Onze originele onderdelen worden vervaardigd volgens dezelfde strenge normen als uw compressorinstallatie. Zij zijn aan dezelfde duurtests onderworpen en vormen de beste bescherming van uw investering.

 3. Betrouwbaarheid en productiviteit
  Het gebruik van originele onderdelen vermindert in hoge mate het risico van een productie-uitval, die niet alleen bijzonder kostbaar kan zijn, maar ook de kwaliteit van uw product, uw leveringsschema's en winstmarges in gevaar kan brengen. Kortom, originele onderdelen zorgen voor optimale prestaties van uw persluchtinstallatie.

 4. Energie- en kostenbesparing
  Door regelmatige vervanging van onderdelen en het gebruik van originele onderdelen van Atlas Copco gaat uw persluchtinstallatie langer mee en is de gemiddelde drukval minimaal, wat zorgt voor een energie- en kostenbesparing en een maximale capaciteit bij de laagste bedrijfskosten.

 5. Logistiek van wereldklasse
  De continuïteit van uw productieproces kan alleen gegarandeerd worden wanneer de hoogwaardige reserveonderdelen op de juiste plaats en op het juiste moment aankomen. Door ons originele-onderdelendistributiesysteem dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is, kunt u er zeker van zijn dat de continuïteit van uw productie in veilige handen is.