Megoldásaink
Vacuum solutions
Rental 24/7 reliable solutions

Rental 24/7 reliable solutions

Minimize downtime and maximize production with our temporary air, nitrogen, steam and power rental solutions.

Kompresszorok, levegő- és gázkezelő berendezések

Kompresszorok, levegő- és gázkezelő berendezések

A Kompresszortechnika üzleti terület olajmentes és olajbefecskendezéses telepített kompresszorok, gáz és process kompresszorok, turboexpanderek, sűrített levegős megoldások fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Home of industrial ideas

​A fejlesztések nagyszerű ötletekből indulnak ki. Az ipari ötleteket üzleti előnyökké alakítjuk, már 1873 óta. 

Miben segíthetünk?

Atlas Copco cégcsoport

Az Atlas Copco a fenntartható termelékenységet szem előtt tartva vált az egyik vezető ipari szereplővé. A Csoport innovatív kompresszorokkal, vákuum megoldásokkal, légkezelő rendszerekkel, építőipari és bányászati eszközökkel, kéziszerszámokkal és összeszerelő rendszerekkel áll ügyfelei rendelkezésére. Termékeit és szolgáltatásait a termelékenység, energiahatékonyság, biztonság és ergonómia szem előtt tartásával fejleszti.

A céget 1873-ban alapították, székhelye Stockholmban található és világszerte 180 országban van jelen. 2016-ban az Atlas Copco árbevétele meghaladta a 10.7 milliárd eurót és több mint 42.000 munkavállalót tudhatott kötelékében.

Sűrített levegő mindenhol

Loading...

Atlas Copco mindenütt

Az Atlas Copco 1873-as alapítása óta nagy hangsúlyt fektet az innovációra és világszerte segíti ügyfeleit abban, hogy javítsák az emberek életminőségét. A berendezéseink nem mindig láthatóak, de a munkánk eredménye mindenhol látszik.

Loading...