Ikke risiker sertifiseringen din! La oss hjelpe!

22. mai 2019

Store tappeanlegg for nytelsesmidler i Guadalajara risikerer ikke oljeforurensning når det gjelder deres luftkvalitetsprosesser!

Problemet

Can, botteling, packaging

Et nærings- og nytelsesmiddelanlegg i Guadalajara, Mexico er avhengig av to produksjonsanlegg for å fortsette sine operasjoner. Ett av de to omfatter fire produksjonslinjer, som varierer i kapasitet, men i høysesongen øker det opp til 100 000 liter per dag.

Problemet var at deres oljefrie kompressor begynte å bli overopphetet og trengte en større overhaling.

Mens de søkte etter en løsning, brukte de luft fra sine kompressorer med oljeinnsprøytning med ekstra filtrering. De konkluderte med at de ikke ønsker å ta risikoen og i stedet kontaktet Atlas Copco Rental for sine midlertidige luftbehov. I tillegg hadde ikke kunden plass til en innendørs luftkompressor. Dette ville vært en ekstra kostnad for installasjon for å bygge et midlertidig kabinett for kompressoren de ville leie for å løse det tidligere problemet. Heldigvis var vår områdesalgssjef, Jose Cardenas, i stand til å gi kunden en løsning med Atlas Copco Rental.

Den totale løsningen

Atlas Copco Rental tilbød vår ZT55 oljefrie kompressor som løsningen. Spesielt utformet med en beskyttelse for styreenheten for å stenge for vann og sollys inn til kompressoren.

Atlas Copcos verdi

Tilgjengelighet. Utstyret vårt var tilgjengelig umiddelbart etter forespørsel om utleie, og ankommer innen 24 timer.

Klar utendørs. Våre luftkompressorer er konstruert for å kjøre i et utendørs miljø; dette sparte kunden for penger og tid ved å ikke behøve en tillatelse til å bygge et midlertidig kabinett og ingen ekstra installasjonskostnader.

ZT-kompressorer gir 100 % ekte, ren luft, i overensstemmelse med ISO 8573-1 KLASSE 0 (2010)-sertifisering. KLASSE 0 betyr:

  • Null risiko for forurensning. 
  • Ingen fare for skadde eller utrygge produkter. 
  • Ingen fare for tap ved driftsavbrudd. 
  • Null risiko for å skade det hardt opparbeidede omdømmet til selskapet ditt!

Den vertikale plasseringen av kjølerne reduserer støynivået fra viften, motoren og elementet. Dessuten leveres ZT-kompressorer i et lydisolert kabinett slik at det kan installeres i de fleste arbeidsmiljøer.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Gode ideer fremmer innovasjon. I Atlas Copco har vi forvandlet industriideer til forretningskritiske fordeler siden 1873. Ved å lytte til kundene våre og kjenne deres behov leverer vi verdi og finner nye veier med tanke på framtiden. Atlas Copco er basert i Stockholm med kunder i mer enn 180 land og ca. 37 000 ansatte. Selskapet hadde inntekter på MRDSEK 95 / MRDEUR 9 i 2018. Finn ut mer på www.atlascopcogroup.com. Gode ideer underbygger bærekraftig utvikling. Vi i Atlas Copco Specialty Rental samarbeider med kundene for å montere det ypperste innen midlertidige løsninger for luft, strøm, flyt, damp og nitrogen. Våre engasjerte eksperter har omfattende kunnskap om bruk og utstyr. Vi forstår kundenes behov og kan levere totalløsninger for alle bransjer, uansett om det er for nødssituasjoner eller planlagte prosjekter. Vi er en avdeling av forretningsområdet Power Technique, med hovedkontor i byen Boom i Belgia, og har løsninger for spesialutleie under flere varemerker i hele verden.