Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Wij bewaren geen persoonlijke gegevens. Meer informatie.

De Atlas Copco-groep / Gepassioneerde mensen maken uitzonderlijke dingen

Gepassioneerde mensen maken uitzonderlijke dingen


Bekijk een filmpje waarin de innovatieve geest van Atlas Copco wordt gevierd.

Dit is een verhaal over de vastberadenheid van degenen die weten dat het altijd beter kan. Als bedrijf werven en trekken wij mensen aan die een passie hebben voor innovatie, mensen die weten hoe zij een verschil kunnen maken voor onze klanten. Wij doen dit door hen de grond aan te bieden waarop zij hun innovatieve ideeën kunnen zaaien en ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij wereldwijd aan de behoeften van onze klanten voldoen en topkwaliteit leveren in alle aspecten van producten tot service.

Dat maakt ons bedrijf uniek.

Atlas Copco – Toegewijd, duurzaam en productief.


  • In nauwe samenwerking met zijn klanten en zakenpartners, en met meer dan 140 jaar ervaring, ontwikkelt Atlas Copco innovaties voor duurzame productiviteit.
  • Onze producten en diensten omvatten compressoren, vacuümoplossingen en luchtbehandelingssystemen, constructie- en mijnbouwapparatuur, elektrische gereedschappen en assemblagesystemen.
  • Onze klanten bevinden zich over de hele wereld. Voor hen zijn wij een plaatselijk bedrijf, maar in werkelijkheid is de Atlas Copco-groep een multinationale onderneming met wereldwijde activiteiten.
  • Ons hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm in Zweden. Wij doen zaken in meer dan 170 landen en hebben eigen vestigingen in ongeveer 80 landen. In de overige landen worden onze producten via distributeurs en servicenetwerken op de markt gebracht.
  • Wij hebben productiebedrijven in meer dan 20 landen. De productie vindt voornamelijk plaats in België, Zweden, Duitsland, Italië, de Verenigde Staten, India en China.


Werken bij Atlas Copco

Je kunt ons ook vinden op