De Atlas Copco-groep / De Atlas Copco-groep

De Atlas Copco-groep

In nauwe samenwerking met zijn klanten en zakenpartners, en met meer dan 140 jaar ervaring, ontwikkelt Atlas Copco innovaties voor duurzame productiviteit.

  • Onze producten en diensten lopen uiteen van perslucht- en persgasapparatuur, generatoren, constructie- en mijnbouwapparatuur, industriële gereedschappen en assemblagesystemen tot aanverwante aftermarket-service en verhuur.

  • Atlas Copco heeft klanten over de hele wereld. Voor hen is Atlas Copco een plaatselijk bedrijf, maar in werkelijkheid is de Atlas Copco-groep een onderneming met wereldwijde activiteiten.

  • Het hoofdkantoor van de Atlas Copco-groep is gevestigd in Stockholm in Zweden. Atlas Copco doet zaken in meer dan 160 landen en heeft eigen vestigingen in ongeveer 80 landen. In de overige landen worden de producten via distributeurs en servicenetwerken op de markt gebracht.

  • De groep heeft 83 productiebedrijven in 23 landen. De productie vindt voornamelijk plaats in België, Zweden, Duitsland, Italië, de Verenigde Staten, India en China.


Verzenden naar een vriend Afdrukken Delen

Dit is Atlas Copco!

Werken bij Atlas Copco

Je kunt ons ook vinden op

Verzenden naar een vriend Afdrukken Delen