Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Wij bewaren geen persoonlijke gegevens. Meer informatie.

De Atlas Copco-groep / Innoveren voor duurzame productiviteit

Innoveren voor duurzame productiviteit

Innovatie was vanaf het begin in 1873, steeds de drijvende kracht van Atlas Copco. Wij geloven er sterk in dat het altijd beter kan.

Bekijk de film over onze nieuwste producten en diensten en bekijk hoe deze de productiviteit, veiligheid, ergonomie en energiezuinigheid voor onze klanten verbeteren.

Wij streven naar duurzame productiviteit en het leveren van innovatieve, hoogwaardige producten en professionele diensten. Een nieuw product moet altijd extra waarde toevoegen en de concurrentiepositie van de klant versterken.


  • In nauwe samenwerking met zijn klanten en zakenpartners, en met meer dan 140 jaar ervaring, ontwikkelt Atlas Copco innovaties voor duurzame productiviteit.
  • Onze producten en diensten omvatten compressoren, vacuümoplossingen en luchtbehandelingssystemen, constructie- en mijnbouwapparatuur, elektrische gereedschappen en assemblagesystemen.
  • Onze klanten bevinden zich over de hele wereld. Voor hen zijn wij een plaatselijk bedrijf, maar in werkelijkheid is de Atlas Copco-groep een multinationale onderneming met wereldwijde activiteiten.
  • Ons hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm in Zweden. Wij doen zaken in meer dan 180 landen en hebben eigen vestigingen in ongeveer 90 landen. In de overige landen worden onze producten via distributeurs en servicenetwerken op de markt gebracht.
  • Wij hebben productiebedrijven in meer dan 20 landen. De productie vindt voornamelijk plaats in België, Zweden, Duitsland, Italië, de Verenigde Staten, India en China.


Je kunt ons ook vinden op

Werken bij Atlas Copco