Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Wij bewaren geen persoonlijke gegevens. Meer informatie.

De Atlas Copco-groep / De Atlas Copco-groep

De Atlas Copco-groep


  • In nauwe samenwerking met zijn klanten en zakenpartners, en met meer dan 140 jaar ervaring, ontwikkelt Atlas Copco innovaties voor duurzame productiviteit.
  • Onze producten en diensten omvatten compressoren, vacuümoplossingen en luchtbehandelingssystemen, constructie- en mijnbouwapparatuur, elektrische gereedschappen en assemblagesystemen.
  • Onze klanten bevinden zich over de hele wereld. Voor hen zijn wij een plaatselijk bedrijf, maar in werkelijkheid is de Atlas Copco-groep een multinationale onderneming met wereldwijde activiteiten.
  • Ons hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm in Zweden. Wij doen zaken in meer dan 170 landen en hebben eigen vestigingen in ongeveer 80 landen. In de overige landen worden onze producten via distributeurs en servicenetwerken op de markt gebracht.
  • Wij hebben productiebedrijven in meer dan 20 landen. De productie vindt voornamelijk plaats in België, Zweden, Duitsland, Italië, de Verenigde Staten, India en China.


Werken bij Atlas Copco

Je kunt ons ook vinden op