Service / Bouwmachines inclusief mobiele compressoren, generatoren en boostercompressoren

Verhoog de productiviteit van uw machinepark.

U kunt op ons rekenen - overal, altijd en voor alle producten.

Construction Service - Commercieel

Altijd, overal en voor alle producten


Wij kunnen u helpen om uw investering optimaliseren en uw productiviteit te maximaliseren.

Regelmatig onderhoud is zeer belangrijk voor een betrouwbare werking en een lange levensduur van uw machines. Als u de aanbevolen onderhoudsintervallen opvolgt en regelmatig het preventief onderhoud uitvoert, minimaliseert u het risico van hoge werkingskosten ten gevolge van slechte prestaties of defecten aan uw apparatuur.

Wij streven ernaar onze klanten ondersteuning te bieden in alle segmenten van de bouwindustrie, zoals in sloop- en recyclagetoepassingen, werfvoorbereidingwerken en wegenbouw, maar ook in ons uitgebreide productportfolio van perslucht- en stroomproductie, tot pompen, handgereedschap voor bodemverdichting en beton, en hydraulische werktuigen.

Met vestigingen in meer dan 174 markten vindt u onze regionale service centers en wereldwijde distributiecentra op strategische plaatsen dicht in uw buurt.

Ons aanbod van originele onderdelen, goed opgeleide technici, efficiënt machinepark- en voorraadbeheer en energiezuinige productieprocessen en -eenheden zorgen voor lagere bedrijfskosten voor u gedurende de ganse levensduur van uw apparatuur. Wij houden ons bezig met het onderhoud, zodat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden. En hierdoor kunt u het maximum halen uit uw productiviteit.