Atlas Copco UK headquarters building entrance
Vakuumske rešitve

Vakuumske rešitve

Dobavljamo vakuumske izdelke, sisteme za upravljanje izpuhov vakuuma, ventile in sorodne izdelke

Industrijska orodja in rešitve

Industrijska orodja in rešitve

Izdelujemo in tržimo industrijska pneumatska in električna orodja ter naprave, montažne rešitve, izdelke za zagotavljanje kakovosti, programsko opremo in storitve.

Gradbena oprema in prevozna energija

Gradbena oprema in prevozna energija

Naš oddelek ponuja orodja za gradnjo in rušenje, prenosne kompresorje, vodne črpalke in generatorje, svetlobne stolpe, kot tudi opremo za tlakovanje in zbijanje.

Tehnika rudarstva in izkopavanja

Tehnika rudarstva in izkopavanja

Nudimo inovativno opremo, potrošni material in storitev za vrtanje in izkopavanje.

Kompresorska tehnika

Kompresorska tehnika

Ponujamo energetsko učinkovite kompresorje, vakuumske rešitve, kompresorje procesnih plinov, sisteme za čiščenje zraka in plinov, ter sisteme za upravljanje zraka.

Rental illustrations - PTS basic illustration inverted

Najem 24/7 zanesljivih rešitev

Zmanjšjte izpade in povečajte produktivnost z našimi prevoznimi rešitvami.

Atlas Copco skupina

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1873, s sedežem v mestu Stockholm na Švedskem. S prodajo izdelkov in servisom v Sloveniji, je Atlas Copco pričel leta 1995! Atlas Copco je globalno podjetje, ki je prisotno v več kot 170 državah sveta. Atlas Copco je vodilni na področju proizvodnje, prodaje in servisa kompresorjev, kompresorske opreme, vacuuma, generatorjev, gradbenih in rudarskih strojev in naprav, industrijskih orodij ter montažnih sistemov. Skupina dobavlja napredne rešitve za povečanje naročnikove produktivnosti z uporabo inovativnih izdelkov in servisa.

Atlas Copco v Sloveniji

V široki paleti proizvodov in servisa ponujamo celotno opremo za komprimiran zrak, vacuum, generatorje dušika in kisika ter industrijska orodja, opremo za rudnike in izkop, ter opremo za gradnjo cest, z ustreznim servisom in možnostjo najema. Z inovativnostjo in stalnimi izboljšavami svojih produktov omogočamo svojim partnerjem ohranjati prednost pred konkurenco.
Zagotavljamo superiorno energetsko učinkovitost, enostavno vzdrževanje s servisnimi paketi in pogodbami, 24-urno razpoložljivost serviserjev ter centralni nadzor kompresorskih postaj.

Z inovativno tehnologijo in rešitvami svetovnega razreda ustvarjamo dodano vrednost za naše kupce. Proizvodi, ki so oblikovani da trajajo, dolgoročno razmišljanje, ergonomija in kakovost.

Loading...

Servis kompresorske tehnike

Področje kompresorske tehnike ima globalno servisno mrežo in inovativnost trajnostne produktivnosti v predelovalni industriji, industriji naftnih derivatov in plinov, ter procesni industriji.

Loading...

Atlas Copco Secoroc - The Hole Picture

Loading...

Poudarjamo VSD

Loading...

Privarčujte z VSD

Loading...

Vakuumska črpalka GHS VSD+

Loading...

GHS VSD+ : Prihranki in pomembne koristi

Loading...
Where is my tool, Service, People, ST wrench, Commercial
Industrijska orodja in montažni sistemi

Z veseljem vam podamo podrobnejše informacije o industrijskih električnih orodjih in sistemih, montažnih rešitvah, o proizvodih za zagotavljanje kakovosti ter programski opremi in storitvah.

QAS 40 Construction application
Gradbena oprema & prevozna energija

Nudimo Atlas Copco opremo za gradbeništvo, prevozno enerijo in s tem povezano storitev prek profesionalne mreže distributerjev. Spodaj so kontakti naših pooblaščenih distributerjev.

ZR ZT Compressor Room - Commercial image
Kompresorska tehnika

Na trgu ponujamo visoko energetsko učinkovite kompresorje, vakuumske rešitve, kompresorje procesnih plinov, sisteme za čiščenje zraka in plinov, ter sisteme za upravljanje zraka. Spodaj so naši kontakti in z veseljem vam podamo podrobnejše informacije.

Commercial photo for FlexiROC T35 R & T40 R
Tehnika rudarstva in izkopavanja

Nudimo vrhunsko opremo za površinske in podzemne aplikacije, s popolno paleto orodij za vrtanje in potrošni material, prav tako strokovno storitev.