Rental 24/7 reliable solutions

Rental 24/7 reliable solutions

Minimise downtime and maximise production with our temporary air, nitrogen, power and flow rental solutions.

Vakuumske rešitve

Vakuumske rešitve

Dobavljamo vakuumske izdelke, sisteme za upravljanje izpuhov vakuuma, ventile in sorodne izdelke

Industrijska orodja in rešitve

Industrijska orodja in rešitve

Izdelujemo in tržimo industrijska pneumatska in električna orodja ter naprave, montažne rešitve, izdelke za zagotavljanje kakovosti, programsko opremo in storitve.

Kompresorska tehnika

Kompresorska tehnika

Ponujamo energetsko učinkovite kompresorje, vakuumske rešitve, kompresorje procesnih plinov, sisteme za čiščenje zraka in plinov, ter sisteme za upravljanje zraka.

Gradbena oprema in prevozna energija

Gradbena oprema in prevozna energija

Naš oddelek ponuja orodja za gradnjo in rušenje, prenosne kompresorje, vodne črpalke in generatorje, svetlobne stolpe, kot tudi opremo za tlakovanje in zbijanje.

Mining and Rock Excavation is now Epiroc

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables.

Atlas Copco skupina

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1873, s sedežem v mestu Stockholm na Švedskem. S prodajo izdelkov in servisom v Sloveniji, je Atlas Copco pričel leta 1995! Atlas Copco je globalno podjetje, ki je prisotno v več kot 170 državah sveta. Atlas Copco je vodilni na področju proizvodnje, prodaje in servisa kompresorjev, kompresorske opreme, vacuuma, generatorjev, gradbenih in rudarskih strojev in naprav, industrijskih orodij ter montažnih sistemov. Skupina dobavlja napredne rešitve za povečanje naročnikove produktivnosti z uporabo inovativnih izdelkov in servisa.

Atlas Copco v Sloveniji

V široki paleti proizvodov in servisa ponujamo celotno opremo za komprimiran zrak, vacuum, generatorje dušika in kisika ter industrijska orodja, opremo za rudnike in izkop, ter opremo za gradnjo cest, z ustreznim servisom in možnostjo najema. Z inovativnostjo in stalnimi izboljšavami svojih produktov omogočamo svojim partnerjem ohranjati prednost pred konkurenco.
Zagotavljamo superiorno energetsko učinkovitost, enostavno vzdrževanje s servisnimi paketi in pogodbami, 24-urno razpoložljivost serviserjev ter centralni nadzor kompresorskih postaj.

Z inovativno tehnologijo in rešitvami svetovnega razreda ustvarjamo dodano vrednost za naše kupce. Proizvodi, ki so oblikovani da trajajo, dolgoročno razmišljanje, ergonomija in kakovost.

Loading...

Servis kompresorske tehnike

Področje kompresorske tehnike ima globalno servisno mrežo in inovativnost trajnostne produktivnosti v predelovalni industriji, industriji naftnih derivatov in plinov, ter procesni industriji.

Loading...

Poudarjamo VSD

Loading...

Privarčujte z VSD

Loading...

Vakuumska črpalka GHS VSD+

Loading...

GHS VSD+ : Prihranki in pomembne koristi

Loading...
Industrijska orodja in montažni sistemi

Z veseljem vam podamo podrobnejše informacije o industrijskih električnih orodjih in sistemih, montažnih rešitvah, o proizvodih za zagotavljanje kakovosti ter programski opremi in storitvah.

Gradbena oprema & prevozna energija

Nudimo Atlas Copco opremo za gradbeništvo, prevozno enerijo in s tem povezano storitev prek profesionalne mreže distributerjev. Spodaj so kontakti naših pooblaščenih distributerjev.

Kompresorska tehnika

Na trgu ponujamo visoko energetsko učinkovite kompresorje, vakuumske rešitve, kompresorje procesnih plinov, sisteme za čiščenje zraka in plinov, ter sisteme za upravljanje zraka. Spodaj so naši kontakti in z veseljem vam podamo podrobnejše informacije.