Komprimiran zrak, procesni plini in vakuumske rešitve - Atlas Copco Slovenia
Atlas Copco Slovenia - Kompresorska tehnika
Our solutions
Industrial tools & assembly solutions
Solutions
Power Technique
Solutions
Products
Power Technique
Energy Storage Systems
Kompresorska tehnika
Solutions
Products
Kompresorska tehnika
Products and solutions
Solutions
Drills
Products and solutions
Rental fleet
Products and solutions
Energy Storage Systems
Products and solutions

Zračni kompresorji, generatorji industrijskih plinov, produkti za obdelavo zraka, servis in rezervni deli

Obrnite se na naše strokovnjake

Zračni kompresorji, proizvodi za obdelavo zraka, servis in še več

Tu v podjetju Atlas Copco vodimo razvoj in proizvodnjo zračnih kompresorjev, vakuumskih črpalk, industrijskih generatorjev plina in veliko več izdelkov na stisnjen zrak. Zagotavljamo lahko, da naši proizvodi s stisnjenim zrakom prinašajo operativne koristi v vseh panogah, hkrati pa ohranjajo nizke skupne stroške lastništva.

Ne glede na to, kaj potrebujete vaš zračni kompresor, smo prepričani, da imamo pravo rešitev, primerno za vašo proizvodnjo. Nekatere panoge, za katere poskrbimo, vključujejo proizvodnjo hrane, obdelavo odpadnih vod, avtomobilsko industrijo in vse druge panoge, ki potrebujejo stisnjen zrak, vakuum ali dušik. Nadaljujemo z razvojem naših tehnologij, da bi zagotovili, da boste vedno dobili najboljše iz svojega sistema stisnjenega zraka.

Ponujamo tudi paleto industrijskih generatorjev plina, vključno z generatorji dušika in kisika. Z ustvarjanjem industrijskega plina na kraju samem lahko dosežete številne obratovalne koristi in nižje stroške v primerjavi z dobavo istega industrijskega plina.

Servisna storitev na kraju samem

Da bi vam zagotovili servisno storitev na kraju samem, ne glede na vašo lokacijo, imamo servisne tehnike, ki se nahajajo po vsej državi.  Imajo redna tovarniška usposabljanja in vpogled v nove in stare kompresorske instalacije v vseh panogah v vaši bližini. S pomočjo Atlas Copco tehnika lahko težave v sistemu odkrijete in odpravite v najkrajšem možnem času, kar zagotavlja najboljše možno podaljšanje obratovalnega časa.

Poleg tega imajo naši tehniki dostop do najinovativnejše tehnologije na področju stisnjenega zraka, industrijskega plina in vakuumskih črpalk. To pomeni, da lahko svetujejo o najboljšem načinu kako izboljšati sistem in doseči prihranke energije ali operativno očinkovitost glede na vaše posebne potrebe in omejitve. Ne glede na blagovno znamko, velikost ali vrsto sistema za stisnjen zrak, ki ga uporabljate, vam lahko zagotovimo pravi servis in rezervne dele glede na vaše potrebe .

Iščete nov kompresor?

Kriteriji Za zožitev možnosti izberite enega ali več kriterijev!
Moč
Kapaciteta
Tlak
Tehnologija Filtrirajte rezultate tako, da izberete spodnje tehnologije.

Potrebujete kaj bolj specifičnega?