Close
Atlas Copco mapa sveta

Atlas Copco Srbija

Atlas Copco u Srbiji upravlja prodajom i servisom, vazdušnih i gasnih kompresora, generatora azota i kiseonika, sušača i filtera, vakum pumpi, pokretnih kompresora i generatora, pneumatskih i električnih alata i sistema za sklapanje.

Atlas Copco u Srbiji

Atlas Copco ima razgranatu servisnu, prodajnu i distributivnu mrežu na teritoriji cele Srbije. Atlas Copco prodajni centar u Beogradu je odgovoran takođe za servis, prodaju i mrežu distributera u Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Kosovu i Republici Srpskoj.

Naši proizvodi su namenjeni klijentima širom sveta iz svih oblasti, a najviše iz oblasti: projektovanja i izrade, prerađivačke industrije, automobilske industrije itd. Poznati po našem inovativnom duhu, želimo da stalno obezbeđujemo visoko kvalitetne i najsavremenije proizvode, koji unapređuju efikasnost naših klijenata, smanjuju njihove troškove proizvodnje i u isto vreme štite okolinu. Danas zapošljavamo oko 40 ljudi u Srbiji od kojih je većina angažovana na terenu kako bi bila blizu korisnika naše opreme.

Atlas Copco proizvodi dostupni u Srbiji

Atlas Copco u Srbiji nudi gasne i vazdušne kompresore, generatore azota i kiseonika, sušače i filtere, vakum pumpe, pokretne kompresore, generatore, pneumatske i električne alate i sisteme za sklapanje, a sve to je podržano prodajnom, distributivnom i servisnom mrežom.

Naše proizvode možete poručiti direktno preko naših stručnih prodavaca ili putem naše mreže ovlašćenih distributera. Naši proizvodi su dizajnirani i razvijeni tako da garantuju pouzdane i trajne rezultate sa optimalnom upotrebom ljudskih, prirodnih i novčanih resursa.

Istorija kompanije Atlas Copco u Srbiji

Atlas Copco je prisutan u Srbiji (tada bivšoj Jugoslaviji) još od 1957. godine.

U ovih 65 godina i pored mnogo promena u zemlji, Atlas Copco je uspeo da opstane i razvija svoje poslovanje na uspešan i profitabilan način. Prolazeći kroz period sa samo dva zaposlena u početku, do 680 u vreme proizvodnje kompresora u fabrici u Smederevu, Atlas Copco u Srbiji je danas moderna kompanija sa preko 40 zaposlenih. Kompanija je uvek bila lider na tržištu i najinovativnija kompanija u oblastima industrije kojima se bavi. Atlas Copco je potpisao prvo zajedničko ulaganje (Joint Venture) u bivšoj Jugoslaviji, što je rezultiralo početkom rada fabrike za proizvodnju kompresora i definitivno stabilizovalo poziciju Atlas Copco-a u regionu. Tokom teških 90-ih godina, Atlas Copco je uspeo da rodrži poslovanje i neprekidnu  podršku svojim korisnicima. 

Brojke

65

godina u Srbiji

2023. godine širom sveta slavimo 150 godina postojanja kompanije Atlas Copco

40

+ zaposlenih

Iskusan i dinamičan Atlas Copco tim, spreman da izađe u susret svakom Vašem zahtevu!

10 + ovlašćenih distributera

više od 10 distributera u Srbiji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Republici Srpskoj

Kako do nas?

Atlas Copco Srbija doo

Milutina Milankovića 23, 11070 Novi Beograd, Srbija

Atlas Copco Srbija

explainer icon