Close

Regionalni trening servisera kompresorske tehnike za adsorpcione i frižiderske sušače vazduha

11.04.2023.

Atlas Copco obuka servisera za sušače i kompresore

Grupna slika Atlas Copco servisera

Atlas Copco – Kompresorska tehnika Regionalni trening servisera kompresorske tehnike za adsorpcione i frižiderske sušače vazduha

U organizaciji Atlas Copco A.D. Srbija, u Beogradu je održan regionalni trening servisera kompresorske tehnike za adsorpcione i frižiderske sušače vazduha.

Predavači su bili kolege iz naše matične fabrike kompresora Atlas Copco Airpower u Belgiji : Kurt Kinoo i Dirk De Bruyne, a treningom su obuhvaćeni svi tipovi sušača vazduha iz proizvodnog programa Atlas Copco.

Kroz trening je prošlo ukupno 25 učesnika iz regiona. Prisustvovali su serviseri kompresorske tehnike Atlas Copco iz Srbije, Grčke, Bugarske, Rumunije i sa Kipra, serviseri naših ovlašćenih distributera iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske i sa Kosova, kao i kolege iz tehničke podrške servisa kompresorske tehnike u Srbiji.

Trening je održan u periodu od 6. Do 10. februara u Hotelu B u Beogradu kao i jednim delom u prostorijama Atlas Copco A.D.

U sklopu treninga takodje su predvidjeni team building i slobodne aktivnosti. Održan je paintball meč u sportskom klubu Arena No.1 , organizovana je šetnja centrom Beograda…

Obuka za sve tipove sušača iz programa Atlas Copco

absorcioni susaci vazduha - kompresori Srbija

Compressor Technique Service kompresorska_tehnika atlas_copco_kompresori vazdusni_kompresori gasni_kompresori