Close

Atlas Copco Srbija - 60 godina uspešnog poslovanja 

02.11.2017. Beograd 

Atlas Copco proslavlja 60 godina prisustva na tržištu Srbije i predstavlja novu članicu grupe, kompaniju Epiroc 

cake at 60 years anniversary

U četvrtak, 2. Novembra 2017. Atlas Copco, partneri, ključni kupci, dobavljači, prijatelji i zaposleni proslavili su 60 godina poslovanja u Srbiji, sa osvrtom na istoriju kompanije, rezultate i Atlas Copco vrednosti danas, kao i postavljanje novih ciljeva i vizije za budućnost.

Predstavljena je i  novoformirana članica grupe -  kompanija Epiroc. Nova organizacija matične kompanije podrazumeva da će se Atlas Copco  sada fokusirati na industriju, dok Epiroc preuzima rudarstvo, infrastrukturu i prirodne resurse.

Svečana proslava jubilarne šezdesete godišnjice organizovana je u hotelu Radisson Blue u Beogradu.  Događaju je prisustvovalo više od 200 zvanica, prijatelja Atlas Copco iz zemlje i inostranstva, a posebnu čast su nam svojim prisustvom ukazali i njegova ekselencija Leo  D’aes, ambasador Belgije u Srbiji, a takođe i kao jedan od govornika na skupu, njegova ekselencija Jan Lundin, ambasador Kraljevine Švedske.

Prisutnima su se ispred kompanija Atlas Copco i Epiroc u ulozi domaćina obratili najpre g-din Radomir Marić, Vice President Holdinga , a potom ispred kompanije Atlas Copco i g-din Predrag Ilibašić, regionalni menadžer oil-free air divizije i generalni direktor za Srbiju kao i  Predrag Lazarević, kantri menadžer za Srbiju i Crnu Goru i direktor Epirok Bugarska, ispred novoformirane kompanije Epiroc.

Nakon pozdravnih govora i zvaničnog dela manifestacije, uz koktel-ketering i prijatnu muziku benda Duo Moderato,  prisutni su imali priliku da razmene poslovna iskustva, da se uz naše zaposlene  bliže upoznaju sa proizvodnim programom kompanija Atlas Copco i Epiroc, kao  i da  pogledaju nekoliko naših mašina iz programa kompresorske tehnike izloženih na piazzeti ispred hotela. 

Za ovih 60 godina  postojanja, Atlas Copco je uvek imao zadovoljane kupce. Potpuni focus naših zaposlenih  na potrebu svakog pojedinačnog poslovnog partnera, obezbeđuje  kvalitetna i kompletna rešenja koja osiguravaju maksimalnu produktivnost, optimalnu energetsku efikasnost, ergonomiju I sigurnost.

stage for 60 years anniversary
guests at 60 years anniversary
Radomir Marić speaking at 60 years anniversary
Predrag Ilibašić  speaking at 60 years anniversary
Predrag Lazarević  speaking at 60 years anniversary
Ambassador of Sweden at 60 years anniversary
musics band at 60 years anniversary
gifts at 60 years anniversary

Kompanija Exhibition Customer day 2017

Atlas Copco Srbija - 60 godina uspešnog poslovanja 

explainer icon