Close

Atlas Copco u Srbiji organizovao zimski ručak

11.04.2023.

Zimski ručak Atlas Copco u Srbiji

Atlas Copco Srbija zimski ručak

Atlas Copco A.D. Srbija je 16.12. 2016. godine organizovao tradicionalni zimski ručak kao i prethodnih godina kako bi zabeležili uspešan završetak poslovne 2016. godine. U jednom lepom beogradskom restoranu, okupili su se svi zaposleni, važni dugogodišnji poslovni saradnici, članovi Gold Club-a, istaknuti penzioneri, kao i neki regionalni menadžeri, koji su se opustili i družili uz muziku i tradicionalna jela i piće. Na kraju veselog dana i dobrog druženja, neki zaposleni su dobili zahvalnice za svoj odani dugogodišnji rad u Atlas Copco kompaniji. U poslovnoj divizije Kompresorska Tehnika zahvalnice su dobili: za 10 godina rada Predrag Mandić, Sales Manager i Aleksandra Milović, Finance Department, za 15 godina Vlastimir Jovanović, National Service Manager i za fenomenalnih 30 godina rada u Atlas Copco-u Vlado Petrović, Service Supervisor. U MR BA zahvalnice i nagrade su dobili: za 10 godina rada Miloš Ilić, Serviceman i Aleksandar Mišljenović, Sales Engineer RDT and Drill Master, a za 15 godina rada u Atlas Copco Boris Lončar, Product Manager URE Central Europe. Bio je ovo jedan zaista emotivan i lep događaj koji se završio u nadi da će sledeća 2017. godina biti još uspešnija i lepša za sve nas.

Luka Mrdja Communications specialist

Atlas Copco je svetski lider u pronalaženju rešenja sa održivom produktivnošću. Atlas Copco Grupa poboljšava svoje proizvode i servis sa fokusom na produktivnost, energetsku efikasnost, bezbednost i ergonomiju.  Kompanija je osnovana 1873. godine, sa sedištem u Stockholm-u, Švedska, ima globalno prisustvo u više od 180 zemalja. U 2015. godini, Atlas Copco je imao prihod od BSEK 102 (11 milijardi EUR-a) i više od 43 000 zaposlenih.

Atlas Copco A.D. Srbija stoji svojim korisnicima na usluzi sa inovativnim kompresorima, vakumskim rešenjima, tretmanima komprimovanog vazduha, građevinskom opremom i rudarskom opremom, industrijskim alatima i sistemima za sklapanje, a sve to uz podršku profesionalnog i angažovanog servisa.

Atlas Copco News