GA 90+-160 VSD - Atlas Copco Slovenia
Atlas Copco Slovenia - Kompresorska tehnika
Our solutions
Industrial tools & assembly solutions
Solutions
Power Technique
Solutions
Products
Power Technique
Energy Storage Systems
Kompresorska tehnika
Solutions
Products
Kompresorska tehnika
Products and solutions
Solutions
Drills
Products and solutions
Rental fleet
Products and solutions
Energy Storage Systems
Products and solutions

Kako prihraniti energijo?

V avtomobilski, kovinski in energetski industriji, ter tudi v drugih panogah.

Revolucionarna tehnologija stisnjenega zraka: največja učinkovitost. Najnovejši IE5 motorji. Spremenljiv nadzor hitrosti. Zmanjšanje emisij CO2. Do 55 stopinj temperature okolice. Vzdrževanje prijazno in zanesljivo: Novo GA 90 + -160 VSD

35
%

Prihranek energije z vrhunsko tehnologijo

50%

Krajši čas vzdrževanja zaradi patentirane notranje opreme

78%

Rekuperacije energije s pomočjo optimiziranih sistemov

Izjemna učinkovitost

Novi kompresorji GA se ponašajo z izredno naprednim vijačnim elementom, s tehnologijo »Smart Injection«, ki je neposredno »povezan«, z oljem hlajenimi motorji IE4 in IE5.

Zanesljivi v najtežjih pogojih

Pogonski sklop z zaščito IP66 varuje kompresor pred prahom in vlago iz okolice.

Zmanjšan čas vzdrževanja

Vsi sestavni deli so zasnovani tako, da omogočajo preprost dostop, deli, ki zahtevajo najpogostejše vzdrževanje, pa so združeni v sklope.

Zakaj je GA 90+ - 160 (VSD+) tako edinstven?

  • Program izdelkov GA družbe Atlas Copco je zasnovan tako, da zagotavlja manjšo porabo energije, večjo zanesljivost in lažje vzdrževanje. Vsi sestavni deli so zasnovani tako, da omogočajo preprosto vzdrževanje, deli, ki zahtevajo najpogostejše vzdrževanje, pa so zaradi lažjega dostopa združeni v sklope. Patentirana vrata so oblikovana tako, da omogočajo popoln dostop do vseh sestavnih delov, kadar je potrebno obsežnejše vzdrževanje. To skrajša čas, ki je potreben za vzdrževanje, za polovico v primerjavi s primerljivimi modeli.
  • Atlas Copco svojim strankam nudi celovit program 5-letne garancije za vse dele in celotni stroj. To zagotavlja brezhibno delovanje v najzahtevnejših okoljih, za katera so izdelki serije GA tudi zasnovani. Uporabljajo se v panogah, kot so rudarstvo, kovinsko predelovalna industrija in proizvodnja cementa.
  • GA 90+ - 160 (VSD+) deluje skupaj s centralnim krmilnikom Optimizer 4.0, ki optimizira delovanje celotnega sistema stisnjenega zraka, saj omogoča izbiro najučinkovitejše kombinacije kompresorjev. S krmilnikom lahko spremljate učinkovitost in porabo energije vsakega posameznega stroja in celotnega sistema stisnjenega zraka.
 

Oglejte si digitalno brošuro!
Oglejte si digitalno brošuro!
Odkrijte vse nove značilnosti nove ponudbe vijačnih kompresorjev v tej digitalni izkušnji!
 
Odkrijte vse nove značilnosti nove ponudbe vijačnih kompresorjev v tej digitalni izkušnji!
Odkrijte vse nove značilnosti nove ponudbe vijačnih kompresorjev v tej digitalni izkušnji!
Oglejte si in odkrijte nove komponente GA 90-160 VSD +

Zakaj je GA 90+ - 160 (VSD+) tako edinstven?

Novi GA 90 + -160 VSD + je zasnovan za optimalno energetsko učinkovitost, zanesljiv v najtežjih okoljskih pogojih, čas vzdrževanja pa je zmanjšan.

Loading...
Fotografiranje - Making of

Fotografiranje - Making of

Naša oglaševalska akcija resnično meša zrak! Od ideje do izvedbe. Making of:

Loading...
Kontaktirajte naše strokovnjake
Kontaktirajte naše strokovnjake
 
Brezplačno merjenje porabe energije!
Brezplačno merjenje porabe energije!
Naši strokovnjaki merijo vašo trenutno porabo energije in določajo vaš prihranek.
 
Naši strokovnjaki merijo vašo trenutno porabo energije in določajo vaš prihranek.

35%

Prihranek energije

50%

Krajši časi vzdrževanja

78%

Rekuperacije energije

»Najnovejša generacija kompresorjev GA je posebej primerna za rudarstvo, predelavo kovin in elektrarne, kjer pogonski sklop po standardu IP66 zagotavlja celovito zaščito pred prahom in vlago iz okolice ter tako zagotavlja zanesljivo delovanje celo v najzahtevnejših pogojih. Tovrstna zanesljivost zagotavlja dolgo življenjsko dobo brez okvar tudi v drugih industrijskih okoljih, kjer temperatura okolice ne preseže 55 °C/131 °F.« 

James Elbro, vodja trženja izdelkov

PREDNOSTI

Najvišja zanesljivost

Kompresorji GA uporabljajo zadnjo generacijo kompresorskih elementov. Odlikujejo jih inovativni, asimetrični profil rotorja, visokokakovosten pogon in robustni filtri za dovod zraka. Te komponente so zasnovane za neprekinjeno delovanje v najtežjih pogojih in pri zunanjih temperaturah do 55 ° C. Rezultat so trpežni in zanesljivi kompresorji z izjemno nizkimi obratovalnimi stroški.

Visok prihranek energije

Inovativne značilnosti kompresorjev GA, kot so vijačni elementi, motorji razreda učinkovitosti IE4 ali višji, omogočajo bistveno manjšo porabo energije in manjše skupne obratovalne stroške v celotni življenjski dobi kompresorja. Spremenljivo krmiljenje hitrosti (VSD) kompresorjev GA zagotavlja dodatne prihranke stroškov energije do 35% s samodejnim prilagajanjem dovoda zraka vašim potrebam po stisnjenem zraku. Z namestitvijo izbirnega sistema za rekuperacijo energije lahko še dodatno zmanjšate svoje stroške.

Integrirana obdelava zraka

Različica GA Full Feature s svojim visoko učinkovitim integriranim sušilnikom hladilnega sredstva in zračnim filtrom zagotavlja neprekinjeno dovajanje čistega in suhega zraka. To podaljša življenjsko dobo enot, poveča zanesljivost sistema in prepreči drage izpade in zamude pri proizvodnji.

Prefinjen nadzor in spremljanje

Za povečanje energetske učinkovitosti krmilnik Elektronikon® nadzoruje glavni pogonski motor in regulira sistemski tlak v vnaprej določenem ozkem tlačnem območju. Krmilnik lahko prilagodite vašim posebnim zahtevam z dodatnimi senzorji, digitalnimi kontakti, fieldbusi, internetom in SMS-funkcijami. V kombinaciji z ES-kompresorjem višjega nivoja je delovanje celotne kompresorske sobe optimizirano.

Enostavna namestitev

Kompresorji so dobavljeni kot celoten paket, pripravljen za takojšnjo uporabo, z notranjimi cevovodi, hladilniki, motorjem, mazanjem in krmiljenjem. To zagotavlja enostavno namestitev in hitro zagon. Povežite se, vklopite, končano!

Brošure