10 steps to a green and more efficient production

Carbon reduction for green production - all you need to know
10 steps to green compressed air production

Discover our solutions for wastewater treatment

We offer clean air technology that matches all your aeration needs. With high energy efficiency and low total cost of ownership.
Waste Water Treatment
Close
zračni kompresorji za farmacevtsko industrijo

Kompresorji za farmacevtsko industrijo

Sistemi za čist stisnjen zrak za vse farmacevtske namene. Certificirani s strani mednarodnih institucij glede skladnosti s standardi za stisnjen zrak pri proizvodnji farmacevtskih izdelkov. Visoka energijska učinkovitost in odlične poprodajne storitve pomenijo nizke skupne stroške lastništva

Skladnost s farmacevtskimi standardi za zrak

Brezoljni zrak za farmacevtsko proizvodnjo mora ustrezati določenim standardom, da ne bi prišlo do onesnaženja, motenj, zaustavitve proizvodnje ali odpoklica. Smo prvi proizvajalec kompresorjev s pridobljenimi certifikati za novi industrijski standard čistosti zraka

Izkušeni v farmacevtski industriji

Z oskrbovanjem strank v farmacevtskem sektorju po vsem svetu smo si nabrali toliko izkušenj in znanja, da vam lahko pomagamo do najustreznejše rešitve in brezskrbnosti glede potreb po stisnjenem zraku.

Trajnostna rešitev z visoko energijsko učinkovitostjo

Naši brezoljni zračni kompresorji so med energijsko najučinkovitejšimi na trgu; z energijo varčujejo z analiziranjem, nadzorovanjem and optimiziranjem your compressed air installation.

Več o učinkovitih možnostih

Certificiran čist stisnjen zrak za farmacevtske namene

Postavili smo standard za čistost zraka. Tako smo postali prvi svetovni proizvajalec kompresorjev z več mednarodnimi certifikati. Pridobili smo naslednje certifikate: • ISO 22000 za proizvodni proces, • ISO 8573-1 RAZREDA 0 za stopnjo čistosti zraka • ISO 7396-1-2007 za medicinske pline in plinovode Poleg tega upoštevamo odstavek D10 Dobre proizvodne prakse in del 210, ki predpisuje ustrezno čistost stisnjenega zraka – in po našem mnenju lahko to stopnjo čistosti zraka zagotovijo samo naprave RAZREDA 0.

Vse tehnologije stisnjenega zraka za farmacevtsko industrijo

Na podlagi obsežnih izkušenj v farmacevtski industriji po vsem svetu vam lahko ponudimo vse tehnologije stisnjenega zraka, ki so potrebne za kateri koli namen v farmacevtski industriji. Smo celosten dobavitelj, kar pomeni, da imamo rešitve za stisnjen zrak za vse vaše potrebe, od kompresorjev, sušilnikov in filtrov, nadzornih sistemov in še veliko več.

Zanesljiv partner za čim manj skrbi

Ponosni smo na svojo zanesljivost. Kupcem omogočamo brezskrbnost s testiranjem pretoka skozi vsako posamezno izdelano napravo, s čimer se prepričamo o njeni učinkovitosti. Poleg tega zagotavljamo, da imajo naše naprave najboljši možni čas delovanja brez prekinitev – in če kljub temu pride do težave, jo naša globalna servisna mreža, ki pokriva 180 držav, odpravi v najkrajšem možnem času. O naših storitvah

Succes stories of our pharmaceutical customers

Uporaba v farmacevtski industriji

Polnjenje steklenic, pločevink in druge embalaže

Brezoljni stisnjen zrak se uporablja za čiščenje in odstranjevanje vlage iz embalaže (plastenk, tub ali pločevink) glede na vrsto izdelka. Med tem postopkom zrak pride v stik z izdelkom, zato mora biti brez olja in razreda 0, da se prepreči nevarnost onesnaženja.

Proizvodnja tablet in kapsul

Stisnjen zrak pride v stik z izdelkom skoraj v vsaki fazi postopka. Mešanje in granulacija, sušenje, stiskanje, oblaganje in pakiranje. Zrak mora biti RAZREDA 0, da se prepreči onesnaženje.

Proizvodnja mazil, krem, gelov in sirupov

Cevke, viale itd. je treba očistiti in posušiti, preden se napolnijo z izdelkom, da se odstranita morebitna vlaga ali prah. Dovajanje brezoljnega zraka zagotavlja, da se končni izdelek ne onesnaži.

Fermentacija

Za prezračevanje bioreaktorja se uporablja sterilen zrak. Zrak ne sme biti onesnažen, saj bi onesnažil bakterije in končni izdelek posledično ne bi bil visokokakovosten.

Instrumentacijski zrak

Zrak se uporablja za pnevmatski transport med proizvodnim procesom, kar pomeni, da prihaja v stik z izdelkom – zato mora biti zrak čist. V drugih delih procesa se stisnjen zrak uporablja tudi za krmiljenje ventilov, razvrščanje, poliranje in drugo.

Čiščenje odpadne vode

Vodo, ki se uporablja med proizvodnim procesom, je treba najprej očistiti, drugače bi lahko onesnažila izdelek. Poleg tega je treba uporabljeno vodo očistiti pred ponovno uporabo ali izpustom v okolje Več o čiščenju odpadne vode

Kompresorji za farmacevtsko industrijo

explainer icon