Our solutions
Industrial Tools & Solutions
Solutions
Products
Industrial Tools & Solutions
Air line accessories
Material removal tools
Power Equipment
Solutions
Products
Power Equipment
Energy Storage Systems
Light construction and demolition equipment
Kompresorska tehnika
Solutions
Products
Kompresorska tehnika
Process gas and air equipment
Products and solutions
Solutions
Gas generator
PET Industry

Kompresor za napihovanje PET steklenic

Zračni kompresorji brez olja za avtomatske stroje za napihovanje PET steklenic. Zračni kompresor s certifikatom razreda 0 zagotavlja čist in varen zrak za visokokakovostne končne izdelke v industriji napihovanja PET steklenic

Kontaktirajte naše strokovnjake Zahtevajte ponudbo za servis in/ali rezervne dele

Dobavitelj celotne ponudbe

Pričakujete lahko dobavitelja, ki dobavi visokotlačni kompresor. .Naš celoten PET paket ne vključuje le visokotlačne mreže, ki jo potrebujete, temveč vam ponuja vse kompresorje, vključno s pomožnimi elementi v vašem obratu.


Vodilne izkušnje in tehnologija

Nehajte zapravljati kapital in povečajte svojo operativno učinkovitost. Z vodilnim strokovnim znanjem vam zagotavljamo, da vlagate v edinstveno rešitev za zmanjšanje skupnih stroškov lastništva v celotnem PET postopku.


Zanesljivo globalno omrežje storitev

Zanesljivost pomeni zagotavljanje dosledne zmogljivosti in optimizacijo neprekinjenega delovanja. Zagotavljamo, da je preizkušen pretok vsakega kompresorja in da smo razvili najboljši možni poprodajni trg v 180 državah.


O naših storitvah

Kompresorji za napihovanje PET steklenic po meri

Naše izdelke prilagodimo tako, da popolnoma ustrezajo vašim potrebam. Glede na različne zahteve, kot so nizka raven hrupa in vibracij ali različne potrebe po prostoru, lahko naše izdelke popolnoma prilagodimo vašim potrebam.

To tudi pomeni, da poleg same naložbe ni potrebna nobena dodatna infrastruktura. Poleg tega različne potrebe po energiji zahtevajo različne rešitve, ki jih lahko ponudimo. Vsi naši kompresorji brez olja ustrezajo ISO 22000 in 8573-1 standrardom..

Energijsko učinkovito napihovanje plastenk iz PET in še več

Kompresorji za napihovanje PET steklenic, ki jih izdelujemo, so med energetsko najbolj učinkovitimi na trgu. Brez olja pomeni, da ni treba menjavati dragih zračnih filtrov in da zaradi padca tlaka v teh filtrih ne pride do izgube energije. 

Poleg tega ni potreben zunanji visokotlačni sušilni stroj, kar velja za naše konkurente. Naš patentiran sistem "virtualne gredi" povezuje vse naše kompresorje, da zmanjša možne izpade in poveča energetsko učinkovitost. Ponujamo tudi uporabno srednjetlačno odtočno pipo, s čimer se izognemo potrebi po ločenih srednjetlačnih zračnih kompresorjih.

Več energetsko učinkovitih možnosti

 

Nadzor s SMARTlinkom

Vse vaše kompresorje je mogoče namestiti s sistemom SMARTlink, ki varuje delovanje vaše opreme. SMARTlink poveže vse vaše kompresorje s pametnim telefonom in / ali računalnikom. Omogoča stalno spremljanje in analizo učinkovitosti ter po potrebi omogoča natančne in takojšnje izboljšave.

V primeru težav vas bo SMARTlink pred zaustavitvijo ali podobnim opozorilom opozoril na ta način, da se izognete nevarnosti okvare. Poleg tega preglednost olajša ocenjevanje delovanja sistema, kar vodi k izboljšani uporabi sistema in zmanjšanju stroškov porabe energije.


Preberite več na SMARTlink

 

 

Ukrepi za zmanjšanje odpadkov iz plastike

PET je svetovno priznan kot varen embalažni material, ki ga je mogoče reciklirati.

PET steklenice ostajajo stroškovno najučinkovitejša in okolju prijazna embalaža v primerjavi z aluminijastimi pločevinkami in steklenicami. Pri merjenju emisij toplogrednih plinov in porabe energije so PET posode preprosto najboljše. Če si predstavljate; za izdelavo plastenke iz PET potrebujete 70% manj CO2 v primerjavi s steklenico in če pogledate celoten življenjski cikel (vključno z recikliranjem), je le-ta za 90% nižji CO2 kot pri steklenicah, kjer e večina stroškov v logistiki. 

 

Odločite se za več prihrankov, nikoli manj

Podjetja so postala veliko bolj stroga pri izbiri - verjetno je to razlog, da se odločijo za kompresorje Atlas Copco PET. Zanesete se lahko tudi na celoten paket PET, ki vodi prihodnost polnjenja visokotlačnega PET, saj vam omogoča, da zmanjšate svoj okoljski odtis do 30%.  Pri manjših instalacijah lahko računate tudi na naš zračno hlajeni kompresor za steklenice PET. 

 

Aplikacije

Čiščenje zraka

Stisnjen zrak brez olja uporabljamo za čiščenje steklenic in embalaže, preden jih napolnimo. Če je zrak onesnažen, lahko poleg okusa in vonja vpliva tudi na zdravje.

Odtok srednjega tlaka


Pridobite učinkovitost tako, da ne izgubite srednjega tlaka, ki nastane pri napihovanju plastenk iz PET, in uporabite ta pritisk za instrumentacijo v preostalem podjetju. Oglejte si več o uporabni srednjetlačni odtočni cevi

 

Napihovanje PET plastenke

Visokotlačni stisnjeni zrak se uporablja za napihovanje plastenk v obliko kalupa za pihanje. Zrak brez olja razreda 0 zagotavlja, da se plastenka ne onesnaži z oljem.

Embalaža / označevanje

Stisnjen zrak se uporablja za nadzor ventilov in aktuatorjev v avtomatiziranih linijah za pakiranje, označevanje in drugo. Zrak brez olja preprečuje zagozditev avtomatiziranih komponent in ohranja varnost končnega izdelka.