Our solutions
Industrial Tools & Solutions
Solutions
Products
Industrial Tools & Solutions
Power Equipment
Solutions
Products
Power Equipment
Energy Storage Systems
Kompresorska tehnika
Solutions
Products
Kompresorska tehnika
Products and solutions
Solutions
Gas generator
Wastewater treatment plant aerial view

Čiščenje odpadnih vod

Brez-oljna zračna puhala za vse namene pri čiščenju odpadnih vod, tako industrijskih kot komunalnih. Ponujamo tehnologijo dovajanja čistega zraka, ki ustreza vsem vašim prezračevalnim potrebam. Z visoko energijsko učinkovitostjo in nizkimi skupnimi stroški lastništva.

Vprašajte našega strokovnjaka

Energijsko učinkovita puhala

Nudimo vam najustreznejšo rešitev za vse vrste postopkov čiščenja odpadnih vod. Naša brez-oljna vijačna tehnologija s pogonom s spremenljivo hitrostjozniža porabo energije za povprečno 30 % v primerjavi z drugimi tehnologijami. Znižanje skupnih stroškov lastništva.

Čist zrak za čiščenje odpadne vode

Vsa naša puhala imajo certifikat ISO 8573-1 (2010) Razreda 0, ki zagotavlja, da se zrak med postopkom stiskanja ne onesnaži. Smo edini proizvajalec kompresorjev in puhal s certifikatom ISO 22000.

Ponujamo vse tehnologije puhal

Ponujamo vse nizkotlačne tehnologije, ki so jih razvili in izdelali naši inženirji. So izjemno ustrezne za čiščenje odpadne vode.. Nižje ravni hrupa in tresljajev ter regulacija pretoka zraka s pogonom s spremenljivo hitrostjo. Izdelke lahko prilagodimo vsem vašim potrebam.

Učinkovitost in zanesljivost sta ključni za nizke stroške lastništva

V čistilni napravi za odpadno vodo se do 70 % energije porabi za prezračevanje. Poleg tega poraba energije za obratovanje puhal ustreza pet do desetkratni nakupni ceni enot samih. Znižanje stroškov za energijo je ključnega pomena za ohranjanje nizkih obratovalnih stroškov. Vaše operativne stroške lahko znižamo tako, da vam zagotovimo eno najučinkovitejših in najzanesljivejših naprav na trgu – s tem bo vaša naložba zelo hitro postala donosna.

Zmanjšanje vpliva čiščenja odpadne vode na okolje

Učinkovito gospodarjenje z vodo postaja vse pomembnejše zaradi vse manjše razpoložljivosti virov in naraščajočega finančnega pritiska. Če računate na ohranjanje bakterij pri življenju z dovajanjem zraka med postopkom čiščenja, si nikakor ne želite onesnaženja z oljem. Zato so naši izdelki brez olja, kar poleg zmanjšanja porabe energije pomaga zmanjšati tudi vpliv na okolje.

Globalna mreža in poprodajne storitve

Naša prodajno-servisna mreža se razširja po 180 državah; s servisiranjem na tisoče nizkotlačnih napeljav za stisnjen zrak po vsem svetu zagotavljamo, da oprema vedno deluje z največjo učinkovitostjo in da so izpadi delovanja omejeni na minimum.

Zgodbe strank

Uporaba

Difuzno prezračevanje

Ker bakterije ne morejo preživeti brez kisika, je neprekinjeno dovajanje zraka brez olja pomembno za kakovost postopka čiščenja odpadne vode. Dovajanje odpadne vode se lahko spreminja skozi dan, zato je ključno, da se puhalo prilagaja spremenljivim potrebam po pretoku zraka. Ponujamo vam puhala s stalno hitrostjo in zelo prilagodljivim pretokom zraka ter energijsko učinkovita puhala s spremenljivo hitrostjo.

Čiščenje s protitokom

Čiščenje s protitokom je povratno črpanje vode skozi filter. Zrak brez olja preprečuje, da bi se filtrirni mediji umazali in postali neuporabni. Gre za obliko preventivnega vzdrževanja, tako da se filtrirni medij lahko ponovno uporabi.

Prezračevalna laguna

Prezračevalna laguna je bazen, ki pospešuje biološko oksidacijo odpadne vode. Učinkovitost sistema difuznega prezračevanja neposredno vpliva na kakovost in stopnjo čiščenja odpadne vode, ki se lahko doseže v laguni.

Postopek z aktivnim blatom

Zrak in mikroorganizmi se uporabljajo za biološko oksidacijo organskih onesnaževal, pri čemer nastaja odpadno blato z vsebnostjo oksidiranih materialov. Zrak v običajnih sistemih z aktivnim blatom mora biti brez olja, da ne pride do onesnaženja vode.

Šaržni biološki reaktor (SBR)

Šaržni biološki reaktorji so procesi z aktivnim blatom, zasnovani za uporabo v spremenljivih pogojih. Delujejo v pravem šaržnem načinu s prezračevanjem in usedanjem blata v istem bazenu. V fazi prezračevanja se pretok zraka v rezervoarju razprši. Poraba energije je pri enotah s stalno hitrostjo precej manjša, kar ustvarja konkurenčno cenovno prednost.

Sistemi z membranskimi biološkimi reaktorji (MBR)

Različica običajnega sistema z aktivnim blatom, pri kateri ločevanje trdnih in tekočih snovi poteka z membrano (mikro- ali ultrafiltracija). Ponuja prednosti pri nadzoru postopka in kakovosti vode, vendar porabi veliko energije in zahteva intenziven postopek biološke obdelave.

Rešitve z brez-oljnimi puhali za čiščenje odpadnih vod