Our solutions
Industrial Tools & Solutions
Solutions
Products
Industrial Tools & Solutions
Power Equipment
Solutions
Products
Power Equipment
Energy Storage Systems
Kompresorska tehnika
Solutions
Products
Kompresorska tehnika
Products and solutions
Solutions
Energy Storage Systems
Products and solutions
Marine Air Compressor

Robustne pomorske aplikacije

Pri vseh pomorskih aplikacijah, ne glede na težke pogoje, se lahko zanesete na visoko energetsko učinkovite in trdne rešitve stisnjenega zraka.

Kontaktirajte nas

Vestransko

Naše pomorske rešitve združujejo vrhunsko opremo Atlas Copco in desetletja izkušenj na področju pomorstva. Naši izdelki so zasnovani, preizkušeni in certificirani za vremenske vplive tudi v najstrožjih pogojih. Za vaše potrebe vedno najdemo ustrazno rešitev.

Pregledno

Z elementi se soočite z zaupanjem, saj vas naša oprema ne bo pustila na cedilu in vas ne bo stala celega premoženja. Ne glede na vaš proračun najdemo primerno rešitev z najnižjimi stroški lastništva.

V bližini

Poiščite našo podporo v bližnjem pristanišču. Prisotni smo v več kot sto državah z zgoščeno trgovsko mrežo in obsežno ponudbo storitev. V kratkem imamo lahko naše strokovnjake na palubi, s čimer zagotovimo, da boste še naprej pluli s polno paro. Kjer ste, smo mi - vaš zaupanja vreden partner.

Naša pomorska izkušnja

Mooring post - Marine

Decades of global marine solutions

What sets Atlas Copco apart as a marine partner? Above all, it is our conviction that our own success is directly linked to the success of our customers. Read more on our marine history

Ponujamo rešitve za več pomorskih aplikacij

We are available everywhere, see more

Complete air set-ups and compressors for ships and on deck

Get all you need from one supplier. Whether standard or custom, you’ll find we offer end-to-end compressed air solutions for every offshore and marine application, including compressors and set-ups in ships and on deck. This covers both custom equipment and all standard air needs in marine operations:

  • starting air compressors
  • working, control, instrument air
  • air receivers
  • portable air
  • gas & process solutions
  • nitrogen - air treatment
  • high pressure compressors
  • compressed air tools